Nis

ANKARA İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 19 MAYIS ATATAÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ORTAOKULLAR ŞİİR DALINDA İLÇE İKİNCİLİĞİNİ 8/A SINIFINDAN PELİN ŞAHİN ELDE ETMİŞTİR. ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENİMİZİ KUTLARIZ.

Nis

Mrt

ÇANAKKALE SAVAŞLARININ 109. YIL DÖNÜMÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ŞİİR YARIŞMASI KAPSAMINDA OKULUMUZ 7. SINIF ÖĞRENCİSİ ELA NUR BAĞCI ELMADAĞ İLÇE VE ANKARA İL BİRİNCİLİĞİNDEN SONRA 81 İL ARASINDAN TÜRKİYE 3.SÜ OLMUŞTUR. BİR KÖY OKULU OLARAK İSTENİLDİĞİNDE NELER BAŞARILABİLECEĞİNİ GÖSTERMENİN HAKLI GURUR VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ. BAŞTA ÖĞRENCİMİZİ VE TABİKİ TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ AHMET KORKUT'U CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUZ.

Mrt

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYI DEĞERİ OLARAK BELİRLENEN "SEVGİ" KONUSU ELE ALINDI, SEVGİ HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR DİYEREK SEVGİNİN GÜCÜNÜ ANLATMAYA ÇALIŞTIK.

Mrt

01-07 MART AFET EĞİTİMİ KAPSAMINDA PERSONEL TAHLİYESİNİ 07.03. 2024 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK. TAHMİNİ OLARAK 2 DAKİKA OLARAK HEDEFLENEN TAHLİYEYİ 61 SANİYEDE TAMAMLADIK. ÖNCE SINIFLARDA SUNUM YAPARAK ÖN BİLGİ VERDİK, DAHA SONRA ÇÖK-KAPAN-TUTUN YAPILDI ,10:10 DA TAHLİYEYİ GERÇEKLEŞTİREREK BAHÇEYE ÇIKILDI VE ÖĞRENCİLER ÇEMBER OLARAK BEKLEDİLER, ÖĞRETMENLERDE SINIFLARININ BAŞINDA BEKLEDİLER.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 8. sınıflara düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  04.03.2024 tarihinde Belediyenin Salonunda  düzenlediği etkinliğe Matematik Öğretmenimiz Orhun Karadağ rehberliğinde 8. Sınıfımıza katkı sağlamak ve Elmadağ da başarılı olmuş kişilerin başarı öykülerini dinleyerek kendilerine hedef belirlemeleri konusunda destek olmak istedik. Ayrıca Ankara Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK'da katılarak başarının sırlarını paylaşmış ve oldukça zevkli bir etkinlik olmuştur.

Mrt

OKULUMUZUN FİZİKSEL YAPISINDA EKSİKLERİ TAMAMLAMAK AMACIYLA İLÇE MEM ARACILIĞIYLA ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ OKULUMUZ YEMEKHANESİNİN ELEKTRİK VE PETEKLERİNİ YENİLEDİLER,AYRICA GECE KARANLIK OLAN OKULUMUZ BAHÇESİNE 2 ADET PROJEKTÖR TAKTILAR VE OKUL İÇİNDEKİ ELEKTRİK TESİSATI EKSİKLERİNİ GİDEREREK, LAMBALARIMIZI YENİLEMİŞTİR. KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ, AYRICA ELMADAĞ BELEDİYESİ LABORATUVARIMIZIN YENİLENMESİ KAPSAMINDA BOYANMASI VE ALT YAPISININ YAPILMASINDA DESTEK SAĞLAMIŞTIR EKİPLER TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğünce; "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen resim ,şiir ve kompozisyon yazma yarışmasında, Ortaokul şiir dalında öğrencimiz Esmanur SARITAŞ İlçe 1. si olmuştur. öğrencimizi ve öğretmenini kutlarız.

Şbt

Çanakkale Savaşları’nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak; öğrencilerin geçmiş ile günümüz kültürel değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak; millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla resmî ortaokul ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine  yönelik düzenlenen  “Çanakkale Savaşları'nın 109. Yıl Dönümü Anma Törenleri” kapsamında  düzenlenen “Resim, Şiir ve Kompozisyon” Yarışmasında okulumuz 7/A öğrencisi Elanur BAĞCI Elmadağ İlçe Birinciliğinden sonra, birde Ankarada İl Birinciliğini aldı kendisini,ailesini ve Türkçe Öğretmeni Ahmet KORKUT'u tebrik ediyoruz. Biz karacahasan ailesi olarak başarıyı seviyoruz.

Şbt

"Çanakkale Savaşlarının 109.Yılı Etkinlikleri" Kapsamında Yapılan Şiir Yarışmasında okulumuz 7. Sınıf Öğrencimiz Ela Nur BAĞCI İlçe 1. olarak Ankaraya eseri gönderilmiştir. Öğrencimizi ve onu destekleyen Türkçe Öğretmenimiz Ahmet KORKUT'u tebrik ederiz.