"Çanakkale Savaşlarının 109.Yılı Etkinlikleri" Kapsamında Birde Ankara ili Birinciliği Aldık

Çanakkale Savaşları’nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak; öğrencilerin geçmiş ile günümüz kültürel değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak; millî birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk düşüncelerini kuvvetlendirmek amacıyla resmî ortaokul ve imam hatip ortaokulu öğrencilerine  yönelik düzenlenen  “Çanakkale Savaşları'nın 109. Yıl Dönümü Anma Törenleri” kapsamında  düzenlenen “Resim, Şiir ve Kompozisyon” Yarışmasında okulumuz 7/A öğrencisi Elanur BAĞCI Elmadağ İlçe Birinciliğinden sonra, birde Ankarada İl Birinciliğini aldı kendisini,ailesini ve Türkçe Öğretmeni Ahmet KORKUT'u tebrik ediyoruz. Biz karacahasan ailesi olarak başarıyı seviyoruz.

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 19:17 - Görüntülenme: 27