Şbt

"Çanakkale Savaşlarının 109.Yılı Etkinlikleri" Kapsamında Yapılan Şiir Yarışmasında okulumuz 7. Sınıf Öğrencimiz Ela Nur BAĞCI İlçe 1. olarak Ankaraya eseri gönderilmiştir. Öğrencimizi ve onu destekleyen Türkçe Öğretmenimiz Ahmet KORKUT'u tebrik ederiz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEMİNİ BAŞARIYLA SONLANDIRARAK KISA BİR MOLA VERDİK,TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE,ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ock

SON HAFTA OKULUMUZDA DERSLERDEN UZAK KÜLTÜREL,SANATSAL VE SPORTİF FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ, ŞİMDİDEM TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA PANOMUZU HAZIRLADİK, BUNDAN SONRADA TÜRKÇENİN ZENGİNİLİĞİNİ ORTAYA ÇIKARMAK VE YABANCI DİLLERİN ETKİSİNDEN KURTARMAK İÇİN ETKİNLİKLER OKULUMUZ YÜRÜTME KOMİSYONU TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

Ara

OKULUMUZDA ÇİÇEK KÖŞESİ OLUŞTURARAK ÖĞRENCİLERİMİZDE BİTKİ,HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK İSTEDİK VE BUNDADA OLDUKÇA BAŞARILI OLDUK. UNUTMAYALIM BİTKİ, HAYVAN SEVMEYEN İNSANDA SEVMEZ.

Ara

YERLİ MALI HAFTASI DOĞRULTUSUNDA ÖĞRENCİLERİMİZE YERLİ MALI KULLANMANIN ÖNEMİNİ ANLATMAK VE ÜLKESİNİ SEVEN HER BİREY GİBİ YERLİ MALI KULLANARAK HEM KENDİMİZE HEMDE ÜLKE EKONOMİMİZE KATKI SAĞLANAMANIN ÖNEMİ KONUSUNDA BİGİLENDİRME VE PROGRAM YAPTIK.

Ara

Türkiye Bağımlılıkla mücadele kapsamında Aralık ayında Tütün Bağımlılığı konusu sınıflarda öğrencilerimize sunularla,beyin fırtınası yaparak açıklandı. Ayrıca velilerimizede Sosyal Medya üzernden bilgi verildi.

Kas

24 kasım öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzda Öğretmenler Günü Etkinliği gerçekleştirildi. Günün anlam ve önemini okulumuz Müdürü Cem Ali AFŞİN anlattı. Nazif ve Bilal Öğretmenlrin moderatörlüğünde hazırlanan program oldukça güzel geçmiştir. Emeği olan herkesi tebrik ederken, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı ve Öğretmenler Günü İlçe Yarışmasında 1. olan öğrencilerimize Hediye verilmiştir.

Kas

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde; Öğretmenler Günü Etkinlikleri
kapsamında "100. Yılda Öğretmen" konulu yarışmada ORTAOKUL ŞİİR kategorisinde Okulumuz Öğrencsi Ecem KARAKAYA Elmadağ İlçe 1. olarak İl Değerlendirmesine eseri gönderilmişitir.

Öğrencimizi ve emeği geçen Türkçe Öğretmenizi tebrik ediyoruz.

Kas

29 EKİM 2023 YILINDA ZORLUKLARLA KURULAN VE BÜYÜK ÖNDERİN GENÇLERE EMANET ETTİĞİ CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 100. YILINI  ÖNCE ELMADAĞ STADINDA BÜYÜK BİR GÖRKEMLE KUTLADIKTAN SONRA , OKULUMUZDADA AYNI COŞKU, VE MUTLULUKLA KUTLADIK. NİCE YÜZYILLARDA CUMHURİYETİMİZİ KUTLAYACAĞIZ. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ. SONSUZA KADAR CUMHURİYET, SONSUZA KADAR ÖZGÜRLÜK.

Ekm

13 EKİM 2023 CUMA GÜNÜ SAAT :12.00 DE TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILDIĞI " 13 EKİM AFETE HAZIRLIK GÜNÜ" ÇERÇEVESİNDE BAŞARILI BİR TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ. UNUTMAYALIMKİ " DEPREM DEĞİL , BİNA ÖLDÜRÜR""

Ekm

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Güvenli Trafik Eğitim Tim Komutanlığı tarafından hazırlanan Mobil Trafik Eğitim Aracı ile 29.09.2023 tarihinde okulumuz öğrencilerine uygulamalı olarak Trafik Eğitimi verilmiştir. Okdukça eğlenceli ve verimli bir eğitim olmuştur. Mustafa MEYDAN J.Asb.Kd.Bçvş. Trf.Güv.Eğt.Tim K. başta olmak üzere eğitim veren tüm personelimize çok teşekkür ederiz.