Cem Ali AFŞİN - Okul Müdürü

10.10.2022 Tarihinde göreve başlamıştır. İlk,orta,lise öğrenimini Ankarada tamamlamıştır. Üniversite öğrenimini Eskişehir Anadolu üniversitesinde Fen-edebiyat Tarih bölümümü bitirerek gene aynı üniversitenin eğitim fakültesi ÖSP programını bitirerek öğretmenliğe hak kazanmıştır. 1989 yılı Aralık ayında Bartın Kızılelma Ortaokuluna Tarih öğretmeni olarak atandı. 2012 yılı ağustos ayına kadar öğretmen,md. Yrd .ve Müdür olarak görev yapmış  ve bir çok başarılar elde etmiş ve amirleri tarafından teşekkür ve takdirle taltif edilmiştir. 2012 yılında il dışı tayin isteyerek Ankara Elmadağ Hasanoğlan İmam hatip ortaokula atanmıştır. Çeşitli görevler almıştır ve 10 Ekim 2022 yılından itibarende Karacahasan ortaokulunda müdür olarak görev yapmaktadır. Evli 1 kız 1 erkek evladı vardır.